Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Overheid

Overheid

Openbaar groen

Zoveel mensen, zoveel woonmilieus. Daarom ontwerpen De Hofmeesters openbaar groen rondom de mensen die er leven. Of het nu gaat om een speeltuin, park, infiltratiezone of complete woonwijk.

In alle opzichten passend

Een ontwerp van De Hofmeesters past altijd. Want we vertalen ook uw eisen op het gebied van veiligheid, verkeer, straatbeeld en leefbaarheid in één samenhangend plan. Zo creëren we een groene omgeving die in de toekomst z’n waarde behoudt. Ook als de ideeën hierover veranderen. Daarom ontwerpen wij graag volgens de cradle to cradle filosofie, met een hoofdrol voor duurzame, opnieuw bruikbare materialen

Van A tot Z ontzorgen

Voor ons telt de kwaliteit van het eindbeeld. Daarom voeren we bij voorkeur de regie over het complete traject, van ontwerp tot en met oplevering en beheer. Zo weet u precies wat u krijgt en heeft u alles in één hand.

Wilt u meer weten over het ontwerpen van de openbare ruimte? Neem contact op met De Hofmeesters.

Bekijk hier onze projecten

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren