Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Projecten

Creatieve ontwerpen

De Hofmeesters geven vorm aan zeer uiteenlopende groenprojecten. Op deze pagina vindt u projecten die wij hebben uitgevoerd voor particulieren, de zakelijke markt en overheden. Creatieve ontwerpen van tuinen, parken en landgoederen tot parkeer- en bedrijventerreinen, woonwijken en speelplaatsen.

Particulier

Een goed ontworpen tuin vormt een waardevolle toevoeging aan uw woning. De Hofmeesters helpen u verder met een doordacht tuinplan, van binnentuin of daktuin tot achtertuin of landgoed.

Bekijk projecten

Zakelijk

De Hofmeesters maken terreinindelingen en groenplannen voor woonwijken, bedrijventerreinen en parkeerterreinen. Dit doen we voor bedrijven, woningcorporaties, projectontwikkelaars en architecten.

Bekijk projecten

Overheid

Voor gemeenten, waterschappen en provincies ontwerpen De Hofmeesters het woonmilieu, straatbeeld of indelingsplan voor een woonwijken, maar ook parken en landschappen, infiltratiezones dorpsplien of speelplaatsen.

Bekijk projecten

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren