06 13 67 99 47          info@dehofmeesters.nl        

Zakelijk

Zakelijk

Verlengstuk van uw imago

De uitstraling van uw bedrijfspand of wooncomplex wordt voor een belangrijk deel bepaald door de omgeving. Goed ontworpen groen draagt bij aan een positieve indruk. Het ontwerp van de omgeving versterkt de sfeer en de leefbaarheid. En daarmee ook uw imago. Vanuit deze visie ontwerpen De Hofmeesters bedrijfstuinen, parkeervoorzieningen, bedrijventerreinen en groen rondom wooncomplexen. We verzorgen bijvoorbeeld ook verlichtingsplannen en beplantingsplannen. Dit doen we in opdracht van architecten, aannemers, projectontwikkelaars, woningcorporaties en bedrijven

In alle opzichten passend

In ons ontwerp houden we ook we rekening met zichtlijnen, arbo, brandveiligheid, glazenwassen en inbraakbeveiliging. Bovendien streven we naar lage beheerkosten op de lange termijn. Want voor ons houdt het niet op bij het ontwerp; we zijn u graag van dienst met een uitgebalanceerd beheerplan voor de toekomst.

Duurzaam van cradle to cradle

Wij kijken vanaf de tekentafel meteen ook naar de toekomst. We werken graag vanuit de cradle to cradle filosofie. Waarbij we alleen materialen kiezen die na hun toepassing in het ene product, opnieuw nuttig ingezet kunnen worden in een volgend product.

Wilt u meer weten over onze ontwerpen voor bedrijven? 
Neem contact op met De Hofmeesters.

Bekijk hier onze projecten