Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Opdrachtgevers

Inspirerend & representatief

De Hofmeesters kunnen bogen op een uitstekende reputatie. We worden dan ook ingeschakeld door zeer uiteenlopende opdrachtgevers. Van particulieren, bedrijven, overheden en woningcorporaties tot architecten, aannemers en projectontwikkelaars. Zo verzorgen we inspirerende tuinen en landgoederen, representatief groen bij kantoren en op bedrijventerreinen. Ook ontwikkelen we eigentijdse groene ideeën voor de openbare ruimte.

Particulier

Een tuin of landgoed creëren waar u tot rust komt, geniet én geïnspireerd raakt. Dát is onze passie. Hier werken we aan door bijvoorbeeld een onalledaagse combinatie van planten, vormen of materialen te gebruiken.

Meer weten?

Zakelijk

De uitstraling van uw bedrijfspand of wooncomplex wordt voor een belangrijk deel bepaald door de omgeving. Goed ontworpen groen draagt bij aan een positieve indruk.

Meer weten?

Overheid

Zoveel mensen, zoveel woonmilieus. Daarom ontwerpen De Hofmeesters openbaar groen rondom de mensen die er leven. Of het nu gaat om een speeltuin, park, infiltratiezone of complete woonwijk.

Meer weten?

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren