Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Een tuin voor iedereen

In opdracht van een wooncorporatie PRO wonen uit Borculo hebben wij deze patiotuin ontworpen en met een plaatselijke hovenier uit Lichtenvoorde is deze binnentuin gerealiseerd.

Het gebouw had vanaf de openbare weg een corridor (doorkijkje) naar deze patio. Met als doel passerende bezoekers inzicht te geven van hoe mooi en fijn het is om midden in het dorp of stad z’n oase van rust te hebben. De strakke architectuur en helder kleurstelling in de rechte binnentuin vroegen in onze ogen om organische vormen…. Waardoor groen als natuurlijk kan worden beschouwd en het de tuin spannend en uitdagend maakt voor een wandeling….. De vloeiende cortenstalen bloembakken en eenvoudig te onderhouden beplanting maken het voor de opdrachtgever en de gebruikers een zeer aangename ruimte.

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren