Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Columbarium Hoog Keppel

Het columbarium in Hoog Keppel was toe aan renovatie. De Hofmeesters maakte daarvoor een plan. De ronding van het gebied komt terug in het columbarium, zodat het bouwwerk is geïntegreerd in het aanwezige hoogteverschil. Bovendien vormt het nu een verbinding tussen het hooggelegen oude kerkhof en het lager gelegen nieuwe kerkhof. Vanf het bankje is er een mooi doorkijkje op de kerktoren van Hoog Keppel. Het columbarium is nu een plek om te gedenken. 

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren