06 13 67 99 47          info@dehofmeesters.nl        

p.p1 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 19.0px 'Times New Roman'; color: #2d2028} span.s1 {font-kerning: none} Achtertuin met weids uitzicht 

Klein maar fijn is een mooie benaming voor deze prachtige tuin.  Het ontwerp is eigentijds te noemen en daarom ook bekroond met de titel Tuin van het Jaar. Een om in te leven en van te genieten het hele jaar door was een van de wensen van de opdrachtgever. Een overdekt terras waar je kunt loungen of buiten kunt blijven zitten tijdens een kleine zomerse regenbui. Door het dak groeit een boom die in dit tuinplan een belangrijke plek heeft gekregen net als dat deze voor onze opdrachtgever erg waardevol is. Aan de achterzijde grenst de tuin aan een openbaar wandelpad. Gezien het hoogteverschil en het op de juiste manier positioneren van de terrassen is er voldoende privacy maar ook zicht op het achterliggende weiland.

 De combinatie in deze tuin strak gestucten muren met RVS afdekplaten stalen waterloopjes en natuurlijke beplanting vragen aandacht en geven het geheel een uniek karakter. De vijver en het waterelement is zo ontworpen dat het centraal ligt en binnen en buiten verbind. Het is namelijk van binnenuit (eetkamer)   als het terras goed zichtbaar is.